Dobrodošli v vsepoceni.si – vaši spletni trgovini za ugodne nakupe!

Smo mlado in dinamično podjetje, ki nas žene strast do uspeha in inovativnosti. Naša najvišja prioriteta je zagotavljanje zadovoljstva naših strank, saj si vedno prizadevamo, da se vsaka situacija razreši v korist vas – naših cenjenih strank. Zato smo vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, če se pojavi kakršen koli problem, in vam zagotoviti najboljše rešitve. Nič nas ne razveseli bolj kot možnost, da vam pričaramo nasmeh na obrazu s paketom, ter vas vedno znova vabimo, da se vrnite v našo spletno trgovino.

Smo vedno v koraku s časom in ponosno predstavljamo najnovejše izdelke, ki so prisotni na svetovnem trgu, tudi na slovenskih tleh. Naše podjetje se zavezuje k pozitivnemu, polnemu energije in strokovnemu pristopu k delu. Prav ta pristnost je tista, ki pritegne naše stranke in jim pričara nasmeh na obrazu. V naši spletni trgovini vas čaka nepozabno nakupno doživetje, kjer boste deležni vrhunskega servisa in izjemne izbire izdelkov po najboljših cenah.

Vabimo vas, da se pridružite naši rastoči skupnosti zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo k nam. Prepustite nam, da vas presenetimo s kakovostjo, ugodnimi cenami in vrhunsko storitvijo. Vsepoceni.si – vaša prva izbira za ugodne nakupe!

Podatki o podjetju:

Grega Kovšca s.p.
Lokavec 1A, Lokavec, 5270 Ajdovščina
Matična številka: 9416960000
Davčna številka: 50689525

Dejavnost: Spletna trgovina in prodaja po telefonu

Kontakt:

Telefonska številka.: +38640145714
E-mail: info@vsepoceni.si

Delovni čas:

Ponedeljek – petek: 16:00 – 20:00