-25%

Prstni obročki za izboljšanje krvnega obtoka (6 kos)

4.9 / 5.0
4.9/5

Prstni obroček za izboljšanje krvnega obtoka je inovativna rešitev za boljše zdravje vaših rok. S preprosto uporabo in nevsiljivim dizajnom poskrbi za boljšo prekrvavitev, zmanjšuje bolečine ter vam povrne občutek lahkotnosti in prožnosti v rokah. Poskrbite za boljše počutje in vzdržljivost v vsakodnevnih aktivnostih z ročno zapestnico za izboljšanje krvnega obtoka!

Original price was: 11,90€.Current price is: 8,90€.


Danes naročiš, v roku 2-4 dni že dobiš!
 • Črna
 • Bela
 • Modra
Počisti
TOP IZBIRA
1x 8.90€/kos 2x 8.46€/kos 3x 7.99€/kos

Trenutno si 29 oseb ogleduje ta izdelek!

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

Prstni obročki za izboljšanje krvnega obtoka – Vaša rešitev za boljše zdravje!

Prstni obroček za izboljšanje krvnega obtoka je inovativni izdelek, ki bo pripomogel k boljšemu zdravju vaših rok. Zasnovana je tako, da spodbuja boljšo cirkulacijo krvi, kar ima številne pozitivne učinke na vaše zdravje. S to zapestnico boste lažje obvladovali težave, povezane s slabo prekrvavitvijo, ter si povrnili vitalnost in energijo.

Prstni obroček je preprosta za uporabo. Samo nataknite jo na zapestje in uživajte v udobju, medtem ko skrbi za izboljšanje pretoka krvi v vaših rokah. Njen nevsiljiv dizajn omogoča, da jo nosite kjerkoli in kadarkoli, saj se prilega različnim stilom oblačenja.

Uporaba ročne zapestnice za izboljšanje krvnega obtoka ima številne pozitivne učinke. Spodbuja boljšo prekrvavitev, kar lahko pripomore k zmanjšanju mravljinčenja in otekline v rokah. Poleg tega lahko pomaga tudi pri blaženju bolečin, povezanih z nezadostno cirkulacijo, ter vam povrne občutek lahkotnosti in prožnosti v rokah.

Z redno uporabo te ročne zapestnice boste lahko izboljšali svojo kakovost življenja. Boljša prekrvavitev v rokah bo poskrbela za večjo zmogljivost in vzdržljivost pri vsakodnevnih opravilih. Občutili boste večjo gibljivost in manj otrdelosti ter se lažje spopadali z izzivi dneva.

Zdaj je pravi čas, da poskrbite za zdravje vaših rok in izboljšate krvni obtok s to čudovito ročno zapestnico. Pridobite svojo zapestnico že danes in si zagotovite boljše počutje ter več energije za vaše vsakodnevne aktivnosti. Odpeljite svoje zdravje na višjo raven in uživajte v boljši kakovosti življenja s pomočjo te inovativne zapestnice!

Lastnosti izdelka:

 • Izboljšanje krvnega obtoka: Zapestnica je zasnovana tako, da spodbuja boljšo prekrvavitev v rokah, kar pomaga zmanjšati mravljinčenje, otrplost in otekline ter izboljša pretok krvi po celem telesu.
 • Enostavna uporaba: Preprost dizajn omogoča enostavno namestitev na zapestje in udobno nošenje čez dan. Zapestnica je prilagodljiva, tako da se prilega različnim velikostim zapestij.
 • Udobnost in nevsiljivost: Zapestnica je izdelana iz mehkega in udobnega materiala, kar omogoča prijetno nošenje ves dan, ne da bi vas ovirala pri vsakodnevnih dejavnostih.
 • Zmanjšanje bolečin: Uporaba zapestnice lahko pomaga zmanjšati bolečine in nelagodje, povezano z nepravilno cirkulacijo, kar omogoča večje udobje pri opravljanju vsakodnevnih opravil.
 • Povečana gibljivost: S spodbujanjem boljše cirkulacije v rokah lahko zapestnica pripomore k večji gibljivosti in prožnosti vaših rok.
 • Brez stranskih učinkov: Zapestnica ne vsebuje kemikalij ali zdravilnih snovi, zato ne povzroča stranskih učinkov ali alergij.
 • Prilagodljiva uporaba: Primerna je za različne ciljne skupine, vključno s tistimi, ki želijo izboljšati krvni obtok, olajšati nelagodje v rokah ali preprosto ohraniti boljše zdravje.
 • Kompaktna in prenosljiva: Zapestnico lahko enostavno vzamete s seboj kamorkoli greste, zato je vaša rešitev za izboljšanje krvnega obtoka vedno pri roki.
 • Prstni obroček za izboljšanje krvnega obtoka je odlična izbira za vse, ki si želijo izboljšati zdravje svojih rok, povečati udobje in vzdržljivost ter uživati v aktivnem življenjskem slogu.

 

Dodatne informacije

BARVA
 • Črna
 • Bela
 • Modra