-38%

TOPKO Steper za vadbo

4.9 / 5.0
4.9/5

Odkrijte Steper, napravo, ki bo spremenila vašo vadbo. Ta čudovit pripomoček omogoča aktivno vadbo, osredotočeno na noge, zadnjico in trebušne mišice. Enostavno ga postavite doma ali v pisarni ter uživajte v udobni vadbi. Omogoča prilagajanje intenzivnosti treninga, medtem ko vam zagotavlja izboljšanje ravnotežja in vzdržljivosti. Steper vam bo prinesel številne koristi in vam pomagal doseči boljše počutje in zdrav življenjski slog. Izberite Steper za učinkovit in zabaven trening, ki ga boste vzljubili!

Original price was: 39,90€.Current price is: 24,90€.


Danes naročiš, v roku 2-4 dni že dobiš!
  • Siva
  • Rumena
Počisti
TOP IZBIRA
1x 24.9€/kos 2x 23.66€/kos 3x 22.39€/kos

Trenutno si 20 oseb ogleduje ta izdelek!

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

Steper – Vaš partner za učinkovit in zabaven trening!

Steper je inovativna naprava, ki bo postala vaš nepogrešljiv pripomoček za vsakodnevno vadbo. Zasnovan je tako, da omogoča celostno vadbo, ki se osredotoča na noge, zadnjico in trebušne mišice.

Njegova preprosta oblika vam omogoča udobno vadbo kar doma ali v pisarni, brez potrebe po obisku fitnesa. Z lahkoto ga postavite v prostor, ki vam najbolj ustreza, in pričnite z vadbo. Steper ima nastavljivo odpornost, tako da lahko prilagodite intenzivnost treninga glede na vaše želje in zmožnosti.

Poleg tega, da krepi mišice nog in zadnjice, ima vadba s steperjem tudi številne druge prednosti. Pripomore k izboljšanju ravnotežja, koordinacije in vzdržljivosti ter pripomore k izgubi odvečnih kalorij. Z redno vadbo boste opazili izboljšanje vaše telesne pripravljenosti, boljšega počutja in zdravega življenjskega sloga. Uživajte v učinkoviti vadbi, ki bo vašemu telesu prinesla številne koristi in rezultate, ki jih želite doseči!

Steper je zasnovan za raznoliko uporabo. Z največjo nosilnostjo 250 kg je primeren za vse. S prilagodljivo višino, ki jo je mogoče nastaviti od 10 cm do 15 cm, lahko prilagodite intenzivnost vaše vadbe glede na svoje sposobnosti in cilje.

Dodatne informacije

BARVA
  • Siva
  • Rumena