-20%

Pametna ura Rainwayer Premium

4.9 / 5.0
4.9/5

Pametna ura Y68 Premium združuje unikaten unisex dizajn z napredno pametno tehnologijo za spremljanje ključnih zdravstvenih parametrov. S širokim naborom funkcij, barvnim IPS zaslonom ter enostavnim polnjenjem z magnetnim kablom je ta pametna zapestnica idealen sopotnik za aktivno in zdravo življenje.

Original price was: 19,90€.Current price is: 15,92€.


Danes naročiš, v roku 2-4 dni že dobiš!
 • Črna
 • Bela
 • Roza
Počisti
TOP IZBIRA
1x 15.92€/kos 2x 15.12€/kos 3x 14.29€/kos

Trenutno si 8 oseb ogleduje ta izdelek!

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

Vrhunska pametna ura Y68 Premium – Spremljajte svoje zdravje in še več!

Unikatno oblikovana pametna ura Y68 Premium je primerna tako za ženske kot moške, saj ima unisex dizajn, ki se odlično prilega vsakemu zapestju. Na voljo je v elegantnih barvnih kombinacijah črnega in svetlo roza paščka.

Z uporabo pametne tehnologije vam ta zapestnica omogoča spremljanje ključnih zdravstvenih podatkov, kot so krvni tlak, srčni utrip, nivo kisika v krvi in kakovost spanja. Poleg tega nudi tudi različne opomnike, kot je opomnik za gibanje ter informacije o vremenski napovedi. Preko Bluetooth povezave lahko enostavno upravljate s klici, glasbo in drugimi funkcijami.

Zaslon zapestnice je jasen in barviten IPS zaslon s 2,80 cm, kjer so vsi podatki prikazani v realnem času, kar omogoča enostavno spremljanje vašega zdravstvenega stanja.

Za brezskrbno uporabo poskrbi vgrajen ročni čip z nizko porabo Bluetooth 4.0 povezav, triosni senzor srčnega utripa in polnilna baterija z dolgo življenjsko dobo. Pametno uro enostavno polnite s pomočjo magnetnega polnilnega kabla, ki omogoča hitro in učinkovito polnjenje. Le 3 ure polnjenja zadostuje za kar 2 do 4 dni delovanja ure.

Pametna ura Y68 Premium je združljiva z iOS sistemom od različice 8.0 naprej in Androidom od različice 4.4 naprej. Obseg okoli zapestja se lahko prilagodi od 14 cm do 22 cm, kar omogoča udobno nošenje za različne uporabnike. Pomembno je vedeti, da pametna zapestnica ni vodoodporna, zato se garancija na vodoodpornost ne upošteva.

Odkrijte funkcionalnost, slog in odlično uporabniško izkušnjo z Y68 Premium pametno uro! Spremljajte svoje zdravje in ostale pomembne informacije kjerkoli in kadarkoli.

Tehnične lastnosti pametne ure:

 • Unisex dizajn: Primerna tako za ženske kot moške, na voljo v črni in svetlo roza barvi paščka iz trpežnega jekla ali lahkega silikona.
 • Pametna tehnologija: Spremljanje krvnega tlaka, srčnega utripa, nivoja kisika v krvi ter kakovosti spanja. Opomniki za gibanje in vremenske napovedi. Omogoča upravljanje klicev, glasbe in drugih funkcij preko Bluetooth povezave.
 • Barvni IPS zaslon: Velikost 2,80 cm za prikaz podatkov v realnem času.
 • Polnjenje z magnetnim kablom: Vgrajen ročni čip z nizko porabo Bluetooth 4.0, triosni senzor srčnega utripa in dolgo življenjska polnilna baterija. Polnjenje preko magnetnega polnilnega kabla. 3 ure polnjenja za 10 do 15 dni delovanja.
 • Podporni sistem: Za iOS 8.0/Android 4.4 ali novejši.
 • Velikost zapestja: Največji obseg okoli zapestja 22 cm, najmanjši obseg okoli zapestja 14 cm.
 • Vključeno v paketu: Pametna ura, magnetni polnilni kabel in navodila za uporabo.

Dodatne informacije

BARVA
 • Črna
 • Bela
 • Roza