-50%

Komplet mehanske tipkovnice in miške D620

4.9 / 5.0
4.9/5

Ponujamo vam vrhunski komplet mehanske tipkovnice in miške D620 z izjemno odzivnostjo in natančnostjo. S 3-barvno osvetlitvijo in USB povezavo je primeren za namizne in prenosne računalnike. Odličen za strastne igralce, ki si želijo izboljšati svojo igralno izkušnjo brez visokih stroškov. Postanite pravi vladar iger na računalniku z D620!

Original price was: 39,90€.Current price is: 19,90€.


Danes naročiš, v roku 2-4 dni že dobiš!

Ni na zalogi

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

Naše cenjene stranke priporočajo!

97% kupcev je ta nakup ocenilo kot ODLIČNO

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Opis

Postanite pravi vladar iger na računalniku!

Ponujamo vam vrhunski komplet mehanske tipkovnice in miške D620, ki je odlična izbira za vse strastne igralce. Ta eleganten komplet bo zagotovil izjemno igralno izkušnjo in izboljšal vaše igre na računalniku.

Izdelek D620 ima prijetno težo 750g, kar mu daje trden in kakovosten občutek. Z edinstvenimi LED lučmi, ki omogočajo 3-barvno osvetlitev, lahko prilagodite vzdušje okoli svoje igralne postaje. Osvetlitev se popolnoma ujema z vašim razpoloženjem in igralno izkušnjo.

Tipkovnica D620 je opremljena z mehanskimi stikali, ki zagotavljajo natančen odziv in hitro odzivnost, kar bo povečalo vašo učinkovitost med igranjem. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen igralec, boste cenili prednost mehanskih tipk, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivost.

Komplet tipkovnice in miške D620 je zasnovan za uporabo z osebnimi namiznimi računalniki in prenosnimi računalniki, tako da ga lahko uporabite, ne glede na to, kje se trenutno nahajate. Poveže se prek standardnega USB kabla, kar zagotavlja stabilno in zanesljivo povezavo brez zamikov ali izpadov.

Za vas smo pripravili ta kakovosten in cenovno dostopen komplet, da boste lahko izboljšali svoje igralske izkušnje brez potrebe po velikih vlaganjih. S kompletom D620 boste zagotovo zmagali v igrah in uživali v igrišču ter pustili svoj pečat v igrišču.

Pohitite in si zagotovite svoj komplet mehanske tipkovnice in miške D620 še danes!

Tehnične lastnosti izdelka:

  • Model: D620
  • LED luči: 3-barvna osvetlitev
  • Vrsta: mehanska, gamer
  • Primeren za modele: Namizni računalnik, prenosni računalnik
  • Povezava: USB (žična)
  • Velikost: 56*49*39cm
  • Teža izdelka: 750g

Dodatne informacije

Teža 0,750 kg
Dimenzije 56 × 49 × 39 cm