-8%

(1+1 GRATIS) Obliži za poškodovane in vraščene nohte NAILER (10 kos)

4.7/5

Poslovite se od bolečih in vraščenih nohtov na nogah! Ste pripravljeni vkorakati v nov dan brez bolečin v prstih na nogah? Še DANES se znebite bolečih in grdih vraščenih nohtov z našimi Obliži za poškodovane in vraščene nohte NAILER.

11,99 + Brezplačna dostava


Danes naročiš, že dobiš!
TOP IZBIRA
1x 11.99€/kos 2x 10.79€/kos 3x 9.59€/kos

Trenutno si 9 oseb ogleduje ta izdelek!

100% varen nakup

Zadovoljstvo
na kvaliteto

Brezplačna,
hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

100% varen nakup

100% garancija na zadovoljstvo

Brezplačna, hitra dostava

Plačilo tudi po povzetju

Ste že kdaj doživeli te težave?

Poskrbite, da se vam te težave ne bodo nikoli več ponovile! Recite stop bolečini in zaraščenim nohtom na nogah! Z redno uporabo obližev bodo vaši nohti zopet lepi in pravilne oblike.

 

Kvalitetni in trpežni obliž poravna vaše nohte ter njegovo rast.

Enostavno ga aplicirajte na boleč noht in se znebite bolečin. NAILER odpravi deformacijo nohtov ter preprečuje ponovitev vraščenih nohtov!

 

Znova vkorakajte v nov dan brez bolečin.

Poskrbite za zdrave in lepe nohte ter takšne ohranite za vedno! Zelo težko je uravnati ukrivljenost nohtov, vendar je naš NAILER dovolj prilagodljiv da ukrivljenost poravna ob redni uporabi, ob tem pa se boste ves čas počutili prijetno!

LASTNOSTI O PRODUKTU:

 • VISOKO KAKOVOSTEN MATERIAL: Nalepke za korekcijo nohtov so izdelane iz visokokakovostnih materialov, primernih za praktično in udobno uporabo.
 • OBDRŽITE ZDRAVE NOHTE IN SE ZNEBITE BOLEČINE: Ko nohti rastejo, se po navadi obračajo navznoter, vendar obliž poskrbi in prepreči njihovo rast navznoter ter ob tem lajša bolečine. Proces zdravljenja je nežen in neboleč, traja do nekaj tednov.
 • PRIMERNO ZA DOMAČO IN STROKOVNO UPORABO: Nailer je profesionalno orodje za zdravljenje paronihije, ki bo učinkovito popravilo zaraščen noht.
 • DOBER OPRIJEM NOHTA: Nailer uporablja učinek vzvoda, ki spremeni kot rasti nohta in ga izravna. Spodnji del z lepilnim slojem je čvrst in se odlično prilega na noht.

  PRISKRBITE SVOJIM NOHTOM NEGO KI JO POTREBUJEJO: NAILER S pomočjo vzvoda spreminja kot rasti nohtov, nohtom pa zagotavlja popolno nego in skrb za vaše zdravje.

  KAKO UPORABITI:

  • NAILER odstranite iz zaščitnega papirja, ob tem pazite da se ne dotaknete lepilnega dela, saj lahko to oslabi oprijem in povzroči nestabilnost.
  • NAILER nalepite na sredino nohta. Če obliž ne ustreza velikosti, ga enostavno s pomočjo škarij prilagodite na primerno velikost.
  • S prsti pritisnite NAILER na obeh straneh zaraščenega nohta in s tem zagarantirajte močan oprijem.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email